Sample menu:

Päivitetty

1.5.2018
v1.5

Hannan Tarina

 

KOULUTUS & TYÖKOKEMUS

Valmistuin toimintaterapeutiksi vuonna 1981 Helsingin sairaanhoito-opistosta, erikoistuin lasten toimintaterapiaan 1984. Työvuosien aikana olen hankkinut ammatillista täydennys- ja jatkokoulutusta lasten toimintaterapiaan liittyen. Kouluttauduin lisäksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi vuonna 2014. Terapeuttina haluan olla lapselle turvallinen veturi, joka vetää tai työntää lasta eteenpäin kehityksen ja oppimisen tiellä.

Olen toiminut toimintaterapeuttina vuodesta 1982 alkaen. Alkuvuodet sain arvokasta työkokemusta Lastenlinnan sairaalassa Helsingissä. Yksityisenä ammatinharjoittajana olen toiminut vuodesta 1994 lähtien, aluksi pääkaupunkiseudulla ja vuodesta 2000 lähtien Mikkelin ja lähikuntien alueella.

Asiakkaitteni diagnooseja ovat mm. adhd/add, autismi/asperger, CP-oireyhtymä, kehityshäiriöt, kehitysvamma, puheen häiriöt ja psyykkiset kehityshäiriöt. Diagnoosien lasten ja perheiden arkeen vaikuttaviin haasteisiin vastaaminen on tärkeä osa työtäni.

Työn rinnalla olen kartuttanut kokemusta lapsista ja perheen arjesta viiden lapsen äitinä ja myös mummina.

Mistä on toimintaterapeutti Hanna Tehty?

Työkokemuksesta, ammattitaitoisuudesta, elämän myönteisyydestä ja yhteistyöstä - Niistä on toimintaterapeutti Hanna tehty.

TOIMITILAT & VÄLINEET

Toimitilana minulla on Toimintaterapiapoukama Mikkelin Rantakylässä. Tilat ovat yhteiset toimintaterapeuttien Ulla Silasten ja Tiina Tarhosen kanssa. Poukaman tilat ovat muutostöiden avulla terapiatiloiksi suunniteltu. Poukamasta löytyvät sali, pelihuone, leikkihuone ja keittiö. Poukamassa on kattava terapiavälineistö. Pääsääntöisesti toimin Poukamassa mutta teen tarvittaessa myös koti-, päiväkoti tai koulukäyntejä.

Mistä on Toimintaterapiapoukama tehty?

Toiminnallisista tiloista, monipuolisista välineistä, kokemuksista, elämyksistä ja uuden oppimisesta. - Niistä on Toimintaterapiapoukama tehty.